Policisti so pretekli teden obravnavali šest kršitev javnega reda in miru. Ukvarjali so se z dvema alkoholiziranima voznikoma in tremi tatvinami. Iskali so tudi lastnico črne ženske torbice.


PP Hrastnik

V sredo so policiste obvestili o kršitvi javnega reda in miru, kjer so izdali kršitelju plačilni nalog.


PP Trbovlje

V ponedeljek so obravnavali kaznivo dejanje tatvine. Sledi zbiranje obvestil.

Obravnavali so tudi kaznivo dejanje zatajitve denarja, saj  je prijaviteljica na bankomatu pozabila gotovino v vrednosti 230 evrov, katerega si je prisvojil še neznani storilec.

V torek v nočnem času so policisti ob redni kontroli prometa ustavili voznika osebnega avtomobila, mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki ga je odklonil. Vozniku so prepovedali nadaljnjo vožnjo, čaka ga še obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V nočnem času so obravnavali kršitev javnega reda in miru z glasno glasbo na območju Trbovelj.

V sredo so v dnevnem času obravnavali dve kršitvi javnega reda in miru. Po vseh zbranih obvestilih bodo izvedli ustrezen prekrškovni postopek.

V nočnem času so obravnavali voznika motornega kolesa brez nameščene registrske tablice. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 1,01 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zasegli so mu motorno kolo in ga pridržali. Čaka ga še obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V četrtek v nočnem času so obravnavali kršitev javnega reda in miru zaradi spora partnerjema. Kršitelju so izdali plačilni nalog.


PP Zagorje ob Savi

V sredo so našli žensko torbico črne barve na območju Zagorja, ki se nahaja na policijski postaji, policisti še ugotavljajo lastništvo.

Obravnavali so prijavo kršitve javnega reda in miru v Hrastniku.

V četrtek so obravnavali kaznivo dejanje tatvine mobilnega telefona.


Savus

Foto: arhiv Savus