PP Trbovlje
V petek dopoldan so policisti pri kontroli prometa v Trbovljah ustavili 45-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljena. Odklonil je tudi odrejen strokovni pregled zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog. Policisti so mu vozilo zasegli, njemu in njegovemu 62-letnemu sopotniku so zasegli tudi snov, za katero sumijo, da je droga. Zoper kršitelja bodo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče. Neznanec je iz stopnišča stanovanjskega bloka v Trbovljah ukradel gorsko kolo KTM črno-oranžne barve, prav tako je neznanec ukradel otroško gorsko kolo znamke Schwin, črne barve. Popoldne so pridržali kršitelja, ki se je pod vplivom alkohola nedostojno in nasilno obnašal.
V soboto so policisti posredovali v sporu med kršiteljem in kršiteljico, ki sta se nedostojno in žaljivo vedla do občanke, zaradi česar jima je bila izrečena globa. V nedeljo je neznanec iz garderobe v poslovnih prostorih v Trbovljah odtujil žensko torbico z vsebino in s tem lastnico oškodoval za 200 evrov. Popoldne se je zgodila prometna nesreča, ki jo je povzročil 18-letni voznik zaradi neprilagojene hitrosti. Z vozilom je trčil v ograjo. Policisti so ga kaznovali tudi zato, ker ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. 

PP Hrastnik
Policisti so oglobili občana, ki se je v petek nedostojno vvedel do osebja v gostinskem lokalu. Popoldne so obravnavali prometno nesrečo, v kateri je voznica trčila v parkirano vozilo, nato pa s kraja pobegnila. Povzročila je za 400 evrov škode. Ko so jo izsledili, so ji izdali plačilni nalog. V petek so občanu zasegli snov, za katero sumijo, da je droga. 

PP Zagorje ob Savi
V Zagorju je kršitelj vlomil v avtobus in ukradel denar. Osumljenca so policisti izsledili, zoper njega sledi kazenska ovadba. Na postaji čaka lastnika denarnica z dokumenti državljana Kanade. Policisti so oglobili voznika, ki je na prehodu za pešce trčil v žensko z otrokom in jima povzročil lažje poškodbe. Občanka je na policijsko postajo prinesla izgubljene ključe z obeskom, ki jih je našla na območju Zagorja. 

ZT