Minuli konec tedna so zasavski policisti med drugim obravnavali štiri prometne nesreče, tri kršitve javnega reda in miru, voznika pod vplivom alkohola in voznico brez veljavnega vozniškega dovoljenja, se ukvarjali s poškodovanji tujih stvari in izgubljenim mobilnikom.


PP Trbovlje

V soboto v nočnem času so trboveljski policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru zaradi glasne glasbe. Kršiteljici so izdali plačilni nalog.

Obravnavali so tudi prijavo glasne glasbe iz lokala v nočnem času. Lastniku so izdali plačilni nalog in ga prijavili drugemu prekrškovnemu organu zaradi kršitve obratovalnega časa.

V nedeljo so obravnavali poškodovanje vhodnih vrat na območju Trbovelj.

V nočnem času so obravnavali voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola in brez vozniškega dovoljenja. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,96 mg/l. Kršitelju so zasegli vozilo in prepovedali nadaljnjo vožnjo, čaka ga še obdolžilni predlog na pristojno sodišče.


PP Zagorje ob Savi

Zagorski policisti so v petek obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo na območju Izlak. Policisti so kršitelju zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo, čaka ga še obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo s telesnimi poškodbami na območju Kisovca, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in peška. Prometna nesreča se je pripetila zaradi neupoštevanja določil o prednosti pešcev na prehodu za pešce.

Prevzeli so najden mobilni telefon znamke Xiaomi v Zagorju ob Savi. Lastnika še iščejo.

V soboto so prejeli prijavo kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari (fasade objekta) v Zagorju ob Savi. Policisti so opravili ogled kraja in nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo na območju Zabreznika. Policisti so udeležencem izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Voznici so zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli osebno vozilo. Čaka jo obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V nedeljo so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, ko je voznik na cesti v Hrastniku povozil predmet, ki je ležal na cesti. Policisti so udeležencem izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.


Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji članekS parnimi koraki
Naslednji članekPreizkus orožja v Zagorju