Minuli vikend so policisti v Zasavju obravnavali štiri prometne nesreče in trikrat posredovali zaradi kršitev javnega reda in miru. Obravnavali so tudi zatajitev telefona.


PP Hrastnik

V petek nekaj pred 15. uro je neznani voznik z vozilom znamke Peugeot temno sive barve v Čečah zaradi nepravilne smeri vožnje trčil v voznico, ki je pripeljala nasproti. Neznani voznik je, ne da bi nudil svoje podatke, odpeljal s kraja nesreče.

V soboto so na relaciji Rodež-Podkum obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, kjer je prišlo do trčenja pri srečevanju. Zoper povzročitelja vodijo postopek o prekršku.


PP Trbovlje

V petek v popoldanskem času se je v Trbovljah zgodila prometna nesreča, voznik osebnega vozila je zaradi vožnje preblizu desnemu robu trčil v obcestni robnik in ograjo ter se pri tem lahko telesno poškodoval. V postopku so policisti ugotovili, da je vozil neregistrirano vozilo pod vplivom alkohola (0,36 mg/l).

Prometna nesreča se je pripetila tudi na glavni cesti med Trbovljami in Zagorjem, voznik osebnega avtomobila je pri vključevanju iz stranske ceste izsilil prednost vozniku motornega kolesa, ki je po trčenju padel po tleh in nato trčil v nasproti vozeč osebni avtomobil. Pri tem se je voznik motornega kolesa telesno poškodoval.

V soboto so obravnavali sum kaznivega dejanja zatajitve najdenega mobilnega telefona.

V večernem času so zaradi glasne glasbe posredovali v Trbovljah in kršitelju izrekli opozorilo.

V nedeljo so obravnavali kršitev javnega reda in miru.


PP Zagorje ob Savi

V soboto so obravnavali kršitev javnega reda in miru.


Savus

Foto: arhiv Savus