sreda, 24 aprila, 2024

Iz te kategorije

Ukradli les in kabel, izgubili telefon

PP Zagorje

V sredo, 29. avgusta, so bili zagorski policisti obveščeni, da je neznanec zaparkiral dovoz do prostorov pošte. Ko so prišli policisti na prizorišče, kršitve niso zaznali, ker je neznanec avto že umaknil.

Tujka je policistom prijavila, da je izgubila dovoljenje za prebivanje. Policisti naprošajo vse, ki bi dokument našli, da ga prinesejo na najbližjo policijsko postajo ali upravno enoto.

Policisti zbirajo obvestila o domnevni kraji v trgovini v Kisovcu in kraji kolesa iz kolesarnice v Zagorju.

V četrtek, 30. avgusta, se je v dopoldanskem času na PP Zagorje zglasil občan ter povedal, da je na območju Trbovelj izgubil mobilni telefon Samsung J7 zlate barve v črnem etuiju ter VD in bančno kartico SKB. Policisti najditelja pozivajo, da se z najdenimi predmeti zglasi na PP Trbovlje ali o najdbi obvesti interventno številko 113.

Popoldan so policisti na območju Zagorja ob Savi zaustavili voznika skupine vozil. Ugotovili so, da ne poseduje ustrezne kategorije za vožnjo motornih vozil (kategorija BE). Kršitelju so izrekli globo ter prepovedali nadaljnjo vožnjo te vrste skupine vozil.

Popoldan se je na PP Zagorje zglasila občanka ter povedala, da je neznani storilec preluknjal pnevmatiko na vozilu. S tem jo je oškodoval za 10 evrov.

Popoldan so policisti obravnavali prometno nesrečo z manjšo poškodbo zaradi povoženja divjadi na območju Zabreznika.

PP Trbovlje

Policisti so v četrtek, 30. avgusta malo po 13. uri obravnavali krajo lesa, ki je bil naložen ob cesti.

Malo po drugi popoldan pa so se ukvarjali še z krajo več metrov kabla. Storilec je okradeno podjetje oškodoval za okoli 2000 evrov.

Obvestilo

V Hrastniku so policisti intervenirali ponoči na petek zaradi prijave anonimne osebe, da ima mladina v enem izmed večstanovanjskem objektu glasno glasbo. Ob prihodu na kraj interventnega dogodka policisti niso zaznali glasne glasbe oziroma druge kršitve, zaradi anonimnosti prijavitelja pa morebitnega prekrškovnega postopka tudi z morebitnim dodatnim zbiranjem obvestil zoper kršitelja niso mogli izpeljati.

V Zagorju so ponoči na petek policisti intervenirali v večstanovanjskem objektu zaradi naznanitve občana o motenju nočnega mira in počitka. Policisti so kršitelju izrekli ustno opozorilo zaradi kršitve določil zakona o javnem redu in miru.

ZT

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor