V Zagorju bo počitniški program DPM športno obarvan. Aktivnosti, ki jih organizirajo, so namenjene otrokom od šestega do 12. leta starosti, potekale pa bodo od 2. do 4. novembra. Prvi dan se bodo otroci vozili z gokarti in se kopali v Atlantisu, drugi dan si bodo ogledali Vojašnico v Bohinjski Beli in se potepali po Bledu, tretji dan pa bodo po zajtrku zanje organizirane športne igre v telovadnici, kasneje pa se bodo odpravili na Čemšeniško planino.
Hrastniški otroci bodo v sredo, 2. novembra, obiskali »indijansko vas« v Retju, 3. novembra dopoldne pa se bodo odpravili na hrastniški bazen, kjer se bodo dodobra naplavali.

V Trbovljah se bodo počitniške aktivnosti začele že 31. oktobra, ko bodo na DPM na Halloween Partyju zarajale čarovnice, duhovi, zombiji … Zabava se bo nadaljevala v sredo, 2. novembra, ko bodo otroci odšli na izlet v muzej iluzij ali pa bodo na DPM ustvarjali likovne umetnine. Naslednji dan bo dopoldan športno obarvan, v petek, 4. novembra pa si bodo ogledali kinopredstavo Troli.

ZT