Trbovlje
V petek, 14. oktobra, so policisti v popoldanskih urah obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi vožnje preblizu robu vozišča, zaradi česar je voznik trčil v betonski zid. Policisti so v nadaljevanju ugotovili, da je bil voznik vinjen, alkotest mu je pokazal 0.82 mg alkohola na liter izdihanega zraka.

V soboto zjutraj so bili policisti obveščeni, da je za zdaj še neznani storilec poškodoval vodnike kabelske TV. Za neznancem policisti še zbirajo obvestila.

Nekaj po 17. uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči  na glavni cesti med Trbovljami in Zagorjem, kjer je voznik pri prehitevanju zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad vozilom. Vozilo se je zavrtelo in trčilo v podporni zid. Voznik se v nesreči ni poškodoval. Policisti so mu izrekli globo.

V nedeljo ponoči so bili policisti obveščeni o kaznivem dejanju grožnje. Glede okoliščin še zbirajo obvestila.

Zagorje

V Zagorju policisti še zbirajo obvestila o prometni nesreči na parkirišču, ki jo je povzročil neznani storilec in s kraja odpeljal.

Policisti so obravnavali tudi prijavo suma kaznivega dejanja zatajitve. Oškodovanec je na bankomatu dvignil 150 evrov, denar pa pozabil v reži. Neznanec, ki je gotovino našel, si jo je prilastil. O njem policisti še zbirajo obvestila.

V soboto, 15. oktobra, so policisti posredovali na javnem kraju, kjer je zaradi opitosti obležal moški. Zdravniška ekipa mu je ponudila pomoč, policisti pa so mu izrekli globo.

Hrastnik

V petek dopoldne so policisti obravnavali prijavo kaznivega dejanja ponarejanja listin. Po vseh zbranih obvestilih bodo zoper osumljenca podali kazensko ovadbo.

ZT