ponedeljek, 15 julija, 2024

Iz te kategorije

Kraja v odklenjeni stanovanjski hiši

PP Hrastnik
V dopoldanskih urah so bili policisti obveščeni o tatvini iz stanovanja. Ugotovili so, da je neznani storilec med vikendom vstopil skozi odklenjena vrata v stanovanjsko hišo oškodovanke in ukradel žensko ročno uro in več kosov zlatnine. Lastnico je oškodoval za približno tisoč evrov. Policisti opozarjajo občane, da naj pred odhodom od doma zaprejo okna in vrata ter zaklenejo stanovanje.

PP Trbovlje

V  nočnem  času  je  neznanec  na  parkirišču v Trbovljah iz parkiranega osebnega  avtomobila ukradel vzvratno ogledalo in s tem lastnika oškodoval za 200 evrov.

Policisti so pri  kontroli prometa ustavili 37-letnega Trboveljčana, ki je vozil kolo  s  pomožnim  motorjem.  Zaradi  suma,  da je vozilo predelano, so odredili  izredni  tehnični  pregled. Ugotovili so, da je vozilo predelano  tako,  da  presega največjo dovoljeno hitrost. Vozilo so mu zasegli, skupaj z obdolžilnim predlogom ga bodo predali pristojnemu sodišču.

Na policijski postaji se je zglasil 40-letni Trboveljčan in prijavil grožnje neznane osebe. Policisti še zbirajo podatke.

PP Zagorje ob Savi

Policisti so zaradi okvare tovornega vozila na regionalni cesti med Kisovcem in Izlakami usmerjali promet in poskrbeli za pretočnost prometa.

Policisti so intervenirali v gostinskem lokalu, kjer je moški kršil javni red in mir. Kršitelja so napotili iz lokala, zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru pa so mu izrekli globo.

ZT

Isti avtor