četrtek, 25 aprila, 2024

Iz te kategorije

Kradli in delali škodo

V petek, 10. junija, v dopoldanskem času so policisti na območju Zagorja ob Savi preiskovali prometno nesrečo z materialno škodo. V zvezi z njo še zbirajo potrebna obvestila.
Popoldne je pri Trojanah voznica osebnega avtomobila trčila v kovinsko varnostno ograjo, in sicer zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča. Policisti so ji zaradi ugotovljenih kršitev izdali plačilni nalog.

V nedeljo, 12. junija, dopoldne se je prometna nesreča zgodila tudi na območju Znojil. Voznik jo je povzročil, ker se je umikal divjadi. Nastala je materialna škoda.

V Trbovljah so policisti obravnavali več kraj. V petek ponoči je neznani storilec

izpred stanovanjskega bloka odtujil  kolo s pomožnim motorjem, znamke boatian, rdeče-črne barve in s tem lastnika oškodoval za 600 evrov.

Neznani storilec je dopoldne na parkirišču poškodoval luč in  vrata  prtljažnika  na  parkiranem  osebnem avtomobilu. Lastnika je s tem oškodoval za 300 evrov.

V soboto v nočnem času je neznanec iz parkiranega osebnega  avtomobila  odtujil  okrasne pokrove pnevmatik in s tem lastnika oškodoval za 100 evrov. Toliko je bilo vrednih tudi kubik in pol peska, ki ga je neznanec odtujil z dvorišča stanovanjske hiše.

So pa v nedeljo trboveljski policisti intervenirali tudi zaradi spora med zakoncema, pri te  se  je  40-letnik  nasilno  vedel  do žene, zaradi česar mu je bila izrečena globa.

ZT

Isti avtor