Trbovlje
V petek, 2. decembra, so policisti pri trboveljskem občanu našli snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Če bo analiza pokazala, da je temu tako, sledi prekrškovni postopek.

V nedeljo, 4. decembra, so policisti prejeli obvestilo, da je v Trbovljah v stanovanju padla starejša občanka, ki sama ne zmore priti do vrat. Na pomoč so priskočili tudi gasilci GZ Trbovlje in s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja. Reševalci ZD Trbovlje so občanki nudili zdravniško pomoč in jo odpeljali v bolnišnico.

Zagorje

V Zagorju je bilo za konec tedna pestro. V petek, 2. decembra, so policisti prejeli prijavo oškodovanca, ki mu je neznana oseba na parkirišču poškodovala vetrobransko steklo vozila in ga s tem oškodovala za okrog 500 evrov. Obravnavali so tudi prometno nesrečo s pobegom. Ugotovili so, da je voznica osebnega vozila pri manevriranju trčila v parkirano vozilo in s kraja odpeljala, ne da bi oškodovancu zaupala osebne podatke.

V soboto, 3. decembra, je oškodovanka policistom podala prijavo o neplačevanju preživnine za otroka. Policisti podali kazensko ovadbo. Posredovati so morali tudi v zasebnih prostorih, kjer je prišlo do spora med stanovalkama. Z obema so se pogovorili in zaradi kršitve zakona zoper obe podali ukrep.

Pestra je bila tudi nedelja, 4. decembra. Policisti so prejeli prijavo o tatvini – iz stanovanjske hiše je nepridiprav odnesel denar in zlatnino v vrednosti 1300 evrov. Zoper neznanega storilca, ki je izkoristil nepazljivost oškodovanca, bodo na pristojno sodišče podali kazensko ovadbo.

ZT

Prejšnji članekD plus ena
Naslednji članekNa ogled dela s slikarske kolonije