nedelja, 19 maja, 2024

Iz te kategorije

Kradel naj bi drva

PP Zagorje

Policisti Policijske postaje Zagorje ob Savi so 4. decembra prejeli obvestilo, da je voznica z osebnim avtomobilom zbila srno. Policisti so preverili, ali voznica in vozilo izpolnjujeta pogoje za udeležbo v cestnem prometu, nato pa na kraju odstopili od ogleda prometne nesreče.

Patrulja je v trgovini prejela pisno prijavo za pregon kaznivega dejanja tatvine. Policisti bodo zoper osumljenko napisali kazensko ovadbo.

Policisti so prejeli obvestilo o prometni nesreči I. kategorije (nesreča, v kateri je nastala samo materialna škoda) s pobegom na parkirišču.

Policisti so po obvestilu občana odšli v Kisovec, kjer naj bi domačin kradel in kuril drva. Na kraju niso zaznali elementov kaznivega dejanja ali prekrška.

5. decembra je patrulja v Zagorju ob Savi urejala promet, kjer je bila delno zaprta cesta, saj je prihajalo do zastojev.

Policisti so moškemu zasegli tablete, za katere sumijo, da gre za prepovedano drogo.

Občan je sporočil, da je v Zagorju ob Savi izgubil črno denarnico.

Patrulja je na Savskem mostu v Zagorju ob Savi zavarovala kraj prometne nesreče. V času, ko je patrulja zavarovala kraj, je do njih pristopila občanka in povedala, da je z vozilom povozila vijak, ko je peljala mimo kraja prometne nesreče.

Patrulja je nudila pomoč pri usmerjanju prometa med obravnavo nesreče na območju Litije.

PP Hrastnik

4. decembra so policisti 7.40 uri prejeli obvestilo, da je bilo vlomljeno v več vrstnih garaž, iz katerih je neznani storilec odnesel orodje, agregat ter akumulatorje. Z navedenim dejanjem je storilec oškodoval lastnike za 1350 evrov.

ZT

Isti avtor