sobota, 20 julija, 2024

Iz te kategorije

Koš, koš, koš. Neeee. Obramba!

Mair team : Šajspoh Rangers 41 : 54

Mair team: Jasenčič 18, Tomažič 8, Štibernik 7, Roglevski 4, Krznarič 2, Bergant 2

Šajspoh Rangers: Fantinato 19, Korošeč 10, Požin M. 8, Smiljič 8, Požin B. 6, Pristovnik 2, Remškar 1

Na prvi tekmi večera sta se pomerili ena od najboljših napadalnih proti eni od najboljših obrambnih ekip. Mairovci so poizkušali igrati svojo hitro igro, vendar so na drugi strani Šajspohi odlično umirjali tempo in tako ob polčasu vodili z 19 : 15. S takšno igro so nadaljevali tudi v 3. in 4. četrtini, s tem pa povečali prednost na 10 in na koncu na 13 točk. Pri Mairovcih je bil najbolj razpoložen Jasenčič z 18 točkami, pri Šajspohih pa ostrostrelec Fantinato z 19 točkami (5 trojk).

ŠD Knapi : Oskar Trbovlje 40 : 48

ŠD Knapi: Medvešek 27, Žlak 5, Žagar 4, Vidas 3, Rota 1

Oskar Trbovlje: Božjak 16, Grešak 9, Perko 7, Cestnik 6, Guzej 5, Radak 3, Hribšek 2

Druga tekma večera je bila izenačena celoten prvi polčas. Po prvih desetih minutah so Knapi povedli za 2 točki, v polčasu pa se je prednost obrnila na stran Oskarja. Tudi prva polovica tretje četrtine je bila povsem izenačena, nato pa so Oskarji končno našli pravo peterko in naredili preobrat in prednost 10 točk. Na drugi strani se je poznala utrujenost Knapov. Pobudo v napadu je prevzel odlični Medvešek, ki je na tekmi dosegel 27 točk. Zadnjo četrtino so sicer dobili Knapi, vendar je bila razlika iz tretje četrtine prevelika, da bi jo lahko nadoknadili. Na koncu je Oskar slavil z razliko 8 točk.

Posnetek tekme: https://www.youtube.com/watch?v=tdnU4ODSN7M

Naslednji teden bodo spet na sporedu tri tekme. Knapi, Mairovci in Rangersi bodo nove zmage iskali že naslednji teden, 23. novembra, ko se bodo pomerili proti ekipam ŠOHT-a, Barbarom in Bermudskimi Čuki.

MC

Isti avtor