Fanfara se vrača v Cankarjev dom! Letošnjo konferenco so člani Študentske sekcije Društva za marketing Slovenije prav posebno obarvali, saj so 16. Fanfari nadeli ime Kont[ra]st. Se vidimo 23. oktobra.

Dogodek, ki je lani navdušil več kot 300 udeležencev, letos organizira 28-članska ekipa študentov najrazličnejših smeri, ki jih povezuje ljubezen do marketinga. Gre za največjo študentsko marketinško konferenco v Sloveniji, kar pa ne pomeni, da jo lahko obiščejo samo študentje. »Obišče jo lahko kdorkoli – je konferenca za marketinške navdušence, iskalce zaposlitve, strokovnjake in nasploh ljudi, ki bi radi bili v koraku s časom in spremembami, ki se dogajajo v svetu marketinga,« pravi vodja 16. Fanfare Armina Selimanović. Seveda pa je Fanfara prava izbira tudi za vse, ki bi se radi nekaj novega naučili ter razširili svoja obzorja in poznanstva.

Kontrastni pogovori

Tema letošnje Fanfare je kont[ra]st. Povezuje dva svetova – človeka in naravo na eni strani ter tehnologijo in umetno inteligenco na drugi. Digital in zasloni nas spremljajo na vsakem koraku. Čas je, da stopimo v stik z realnostjo in se vprašamo, kako postati odgovorni za svoja dejanja in kritično razmišljati. In kaj ima pri tem umetna inteligenca? Smo zaradi nje pametnejši ali le iznajdljivejši? Bo prerasla meje človeške kreativnosti? Nam bo zagotovila neskončno rast ali zaradi nje postajamo kontraproduktivni?

Fanfarin oder bodo zavzeli izjemni domači govorci, med njimi dr. Mitja Pirc, dr. Dan Podjed, Tine Lugarič, Ana Mačič Kotnik, Aljoša Bagola ter Tamara Valenčič, priložnost pa boste imeli slišati tudi tuje predavatelje, saj se nam bosta pridružila Dean Udatny in Ivan Golubić iz Hrvaške.

Edinstvene priložnosti za karierno rast

Interaktivna konferenca ponuja tudi ti. karierni speed dating, kjer boste obiskovalci imeli priložnost spoznati svojega bodočega delodajalca. Edinstvena priložnost za iskalce zaposlitve, ki želijo svoje karierne sanje spremeniti v resničnost in delodajalce, ki bi želeli v svoje vrste sprejeti nadobudne posameznike, polne zagona.

Preberite si več o Fanfari: https://www.fanfara.si/

Spremljajte Fanfaro tudi na družbenih omrežjih: https://www.instagram.com/fanfara.si/ https://www.tiktok.com/@fanfara.si

PR objava


 

Prejšnji članekZasavje za zdravje
Naslednji članek70 let rokometa v Zagorju