torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

Konoplja, preglasna glasba in pes

V petek, 22. januarja, okoli 13. ure so policisti moškemu zasegli ročno zvito cigareto z neznano rastlinsko snovjo zeleno-rjave barve, za katero sumijo, da je prepovedana droga konoplja. Snov so poslali v analizo.
V soboto okrog enih zjutraj so posredovali zaradi preglasne glasbe in kršitelju izrekli opozorilo, ker je kršil javni red in mir. Okoli 17.30 ure pa so bili obveščeni, da je na sprehodu oškodovanca napadel in ugriznil sosedov pes, ki ni bil na povodcu. O dogodku policisti še zbirajo obvestila zaradi kršitev določil Zakona o zaščiti živali.  O dogodku so obvestili tudi VURS. Okrog 20. ure so zasegli PVC vrečko s posušeno rastlino zeleno rjave barve moškemu. Sumijo, da gre za prepovedano drogo konopljo, ki so jo poslali v analizo.

Včeraj okrog 9.20 ure pa je občanka Trbovelj policistom sporočila, da je v jutranjih urah na relaciji Bolnica Trbovlje – Železniška postaja Trbovlje izgubila denarnico, v kateri je imela osebno izkaznico, vozniško dovoljenje, dve zdravstveni kartici, bančno kartico, plačilno kartico in gotovino. Policisti občane naprošajo, naj jih obvestijo, če bodo denarnico našli.

Preveč na glas je glasbo v petek okoli 23. ure poslušal tudi občan Hrastnika. Policisti so mu izrekli opozorilo. Včeraj okrog 3. ure pa je preglasna glasba odmevala iz gostinskega lokala, kar je zmotilo prijavitelja. Vendar so policisti na kraju ugotovili, da ima lokal prijavljeno prireditev in dovoljenje za obratovanje do 4. ure.

Ropot in glasba so v petek okoli 22.30 ure in v soboto malo pred polnočjo motili tudi Zagorjane. Policisti so obema kršiteljema izrekli opozorilo.

ZT

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor