sobota, 20 julija, 2024

Iz te kategorije

Komik, glasbenica in velemojstrica šaha

V drugi oddaji Late night show z Rokom je bilo spet pestro. Zvrstili so se zanimivi gosti. Gledalci so lahko malo bolje spoznali stand up komika Tina Vodopivca, pevko Lauro Menard ter šahovsko velemojstrico Lauro Unuk. V rubriki Ljubim te po milenijsko pa smo ugotovili še, kako se je ljubezen spremenila skozi čas.

Prvi gost Roka Hvale je bil znani stand up komik Tin Vodopivec, s katerim se je Rok pogovarjal o njegovi izkušnji stand up-a v Londonu, o Russlu Petersonu, Edieju Izzardu in o tem, kako se je Tin prilagodil  trenutnim razmeram. Za konec je povedal božično pravljico, v kateri nastopa Jan Plestenjak, Božiček in pa šamar.

Laura Menard, ki jo večina pozna kot pevko pri narodno-zabavnem ansamblu Navihanke, je z Rokom spregovorila o snemanju njenega najnovejšega videospota, o nastopu na Slovenski noti in razkrila svoje glasbene načrte.

Gledalci so si lahko pogledali tudi drugi del rubrike Ljubim te po milenijsko, kjer je Nejc Ašič tokrat spregovoril o androgenosti in razkril različne oblike ljubezni.

Zadnja gostja tokratne oddaje je bila Laura Unuk, naša šahovska velemojstrica. Z Rokom sta spregovorila o njeni ljubezni do šaha, o seriji Damin gambit, na koncu pa se je Rok z njo pomeril tudi v hitrem šahu.

Kdo je bil boljši? Presodite sami!

Oddajo si lahko ogledate na tej povezavi.

Savus

Foto: Late night show

Isti avtor