četrtek, 18 julija, 2024

Iz te kategorije

Kisovški skakalci imajo državnega prvaka

Kisovški orliči so tudi včerajšnjo včerajšnjo vremensko turobno nedeljo uspešno tekmovali na  tekmi za državno prvenstvo v smučarskih skokih za deklice in dečke do 12 in do 13 let, ki je bila v Velenju. Na tekmi so lahko sodelovali tudi eno leto mlajši tekmovalci, tako da so se tekmovanja Kisovčani udeležili s kar 16 tekmovalci.

V kategoriji deklic do 13 let je Klara Jerman zasedla 6. mesto, pri dečkih do 13 let pa je Lovro Seručnik Percl zasedel 2. mesto in postal državni podprvak. Ostali so v tej kategoriji zasedli naslednja mesta: Lovrenc Pirnovar  19. mesto, Damjan Zupanec 21. mesto in Gal Izgoršek 26. mesto.

V kategoriji deklic do 12 let je Ula Vodlan (eno leto mlajša – letnik 2010) zasedla 3. mesto.

V kategoriji dečki do 12 let pa je SK Kisovec dobil novega državnega prvaka. To je postal Tej Logar, ki je zasedel 1. mesto, v tej kategoriji pa so tekmovali še: Matija Guna (6. mesto), Jaka Lednik (9. mesto), Tilen Bizjak (11. mesto), Anže Bantan (14. mesto), Nik Lukmar (20. mesto – letnik 2010), Klemen Bizjak (22. mesto), Benjamin Ostrožnik (24. mesto) in še dva mlajša tekmovalce, rojena leta 2010, Mihael Ostrožnik (32. mesto) ter Nik Zupančič (39. mesto).

Vsi kisovški tekmovalci so nastopili tudi na ekipni tekmi, Kisovec so zastopale kar štiri ekipe.

Ekipa Zagorje 1 je v postavi Tej Logar, Lovro Seručnik Percl, Jaka Lednik in Tilen Bizjak zasedla odlično 3 mesto.

Tudi tokrat ne bi šlo brez trenerjev, Zvoneta Pograjca in Branka Basa ter pomočnikov Andraža in Manje Pograjc.

Savus

Foto: arhiv društva

 

 

 

Isti avtor