Ta vikend (14. in 15. oktober) so  v Švicarskem Gibswilu potekale OPA igre mladih. Na tekmi so v okviru slovenske ekipe skakali (in tekli) tudi štirje tekmovalci SK Zagorje – sekcije za skoke Kisovec. Ula Vodlan, Tilen Bizjak in Tej Logar so skakali, Matija Guna pa je nastopil med nordijskimi kombinatorci.

V soboto so kombinatorci izpeljali tekmo v posamezni kategoriji in Matija Guna je osvojil 21. mesto med tekmovalci iz 8 držav. Tekmo v smučarskih skokih so po poskusnem skoku in ženski tekmi prekinili in odpovedali moško tekmo. Ula Vodlan je na posamezni tekmi osvojila 14. mesto.

V nedeljo zgodaj zjutraj je na tekmi v posamezni konkurenci fantov kisovški orlič Tilen Bizjak z odličnim skokom zasedel tretje mesto, Tej Logar pa je z daljavo tekme in po smoli pri doskoku četrto.

Tekmovanje se je nadaljevalo z ekipnima tekmama, kjer je Ula Vodlan z ekipo zasedla tretje mesto, Tej Logar in Tilen Bizjak pa sta z ekipo Slovenija1 gladko zmagala. Tej je na tek tekmi z 68,5 metri dolžine postavil tudi rekord skakalnice.

Sledila je še ekipna tekma v nordijski kombinaciji, kjer je Matija z ekipo Slovenija 2 osvojil odlično peto mesto.

Ekipo deklet je vodil Jurij Tepeš, ekipo fantov Jojo Berčič, za kombinatorce pa je skrbel Marjan Jelenko.

TL

Foto: SK Kisovec


 

Prejšnji članekZagorel avto
Naslednji članekDanes dogaja