nedelja, 19 maja, 2024

Iz te kategorije

Kdo pogreša psa?

V torek, 20. septembra, dopoldne je občanka na Marnovi ulici v Zagorju našla psa s kovinsko ovratnico (na fotografiji) in o tem obvestila policisti. Psa, ki ni čipiran, je v nadaljnjo oskrbo odpeljal predstavnik Kinološkega društva Zagorje. Policisti pozivajo lastnika, naj se zglasi na Policijski postaji Zagorje ob Savi.
Popoldne so policisti posredovali v zasebnem prostoru večstanovanjske hiše po prijavi, da v spodnje stanovanje zateka voda. V stanovanju nad njim so vstopili gasilci PGD Zagorje mesto in v njem našli nepokretno starejšo gospo. Zaprli so vodni ventil, v času intervencije pa so prišli na kraj tudi svojci občanke.

Popoldne se je na lokalni cesti Čolnišče – Zagorje ob Savi poškodoval kolesar. Policisti so pri ogledu kraja nesreče ugotovili, da je do nesreče prišlo zaradi neprilagojene hitrosti kolesarja. Ker je bil prehiter, ga je v ostrem ovinku spodneslo, da je padel in se poškodoval. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v UKC Ljubljana, zoper njega bodo uvedli tudi prekrškovni postopek.

Neprilagojena hitrost je botrovala tudi nesreči, ki se je zgodila okrog 18. ure v bližini ribogojnice na cesti Trbovlje-Zagorje. 23-letni voznik motornega kolesa Yamaha je zaradi hitrosti izgubil nadzor nad vozilom in padel po vozišču. Pri tem se je težje poškodoval, zato so ga z reševalnim vozilom odpeljali v trboveljsko bolnišnico, od tam pa v ljubljanski klinični center.

ZT

Isti avtor