Vikend je bil živ. Droge, kraje avtomobilov, koles, dvd predvajalnika, kršitve javnega reda in miru, požar pralnega stroja, prometne nesreče s pobegi, tepež. No, mladenič v Trbovljah pa si je privoščil krajo avtomobila, denarnice, vožnjo brez vozniškega dovoljenja, divjanje, prometno nesrečo, verjetno tudi vožnjo pod vplivom substanc in kršitev zakona o nalezljivih boleznih. Pravzaprav vse na en mah.

PP Litija

Petek, 9. 4. 2021

Policiste so obvestili o tatvini dveh starejših vozil iz skladišča v okolici Litije. Neznani storilec je lastnika oškodoval za približno 1000 evrov.

Sobota, 10. 4 2021

Policisti so obravnavali poškodovanje laka na vozilu v okolici Litije. Neznanec je lastnika vozila oškodoval za približno 300 evrov.

Nedelja, 11. 4. 2021

Policiste so ponoči obvestili o kršitvi javnega reda in miru v stanovanjskem bloku v Litiji. Ker kršitelj ni upošteval navodil, da naj s kršitvijo preneha, so ga pridržali in izdali plačilni nalog.

Policiste so obvestili o požaru na pralnem stroju v stanovanjski hiši v Litiji. Nastala je manjša materialna škoda.

PP Hrastnik

Petek, 9. 4. 2021

Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 23 letnik ukradel osebno vozilo in z njim povzročil prometno nesrečo, ter s kraja pobegnil. V zvezi s tem čaka osumljenca kazenska ovadba za odvzem osebnega vozila. Poleg tega so ugotovili, da je osumljenec iz vozila ukradel denarnico. V zvezi s prometno nesrečo pa so izvedli hitri postopek. Osumljenec je vozil brez  veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi neprilagojene hitrosti pa je povzročil prometno nesrečo. Odredili so strokovni pregled. Prav tako so ugotovili kršitev zakona o nalezljivih boleznih. S kaznivim dejanjem je osumljeni povzročil za okoli 3000 evrov škode.

Nedelja, 11. 4. 2021

Policiste so obvestili o sporu med mlajšima moškima. Eden je vrgel drugega po tleh ter ga brcnil. Policisti zadevo še preiskujejo.

Ponedeljek, 12. 4. 21

Policiste so obvestili o prometni nesreči s pobegom na parkirnem prostoru. Neznani voznik je trčil v parkirano vozilo ter s kraja odpeljal. V nesreči je nastalo za okoli 100 evrov materialne škode, policisti zadove še preiskujejo.

PP Trbovlje

Sobota, 10. 4. 21

Policisti so obravnavali spor med dvema osebama. Pri obravnavi so ugotovili kršitev zakona o varstvu javnega reda in miru, kršitev zakona o nalezljivih boleznih in zakona o omejevanju porabe alkohola. Kršitelja čaka prekrškovni postopek.

Policiste so obvestili o nepravilno parkiranih vozilih v Trbovljah. Izdali so dve obvestili o napačnem parkiranju.

Ponedeljek, 12. 4. 21

V dopoldanskem času so policisti intervenirali v zdravstveni ustanovi, kjer je prišlo do spora med zdravnikom in pacientko. Po zbranih obvestilih bodo ustrezno ukrepali.

V večernem času so intervenirali v Trbovljah, kjer je prišlo do spora med dvema občanoma. Po zbranih obvestilih bodo izvedli ustrezen ukrep.

Prejeli so prijavo občanke, da je neznanec iz hodnika stanovanjskega bloka v Trbovljah ukradel gorsko kolo znamke Nakamura, oranžno modre barve in jo s tem oškodoval za 80 evrov. Policist zadevo še raziskujejo.

V večernem času so policiste obvestili o vlomu v stanovanje v Trbovljah. Iz stanovanja so neznanci ukradli gotovino ter DVD predvajalnik. Lastnika so oškodovali za okrog 650 evrov.

Trboveljski policisti so včeraj opravili hišno preiskavo pri 54-letnem Trboveljčanu. Pri hišni preiskavi so našli in zasegli več kot 3.000 nedovoljenih substanc (tablet) in manjšo količini prepovedane droge konoplja rastlina. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, osumljenca čaka kazenska ovadba na pristojno tožilstvo zaradi sumov kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanim drogami.

Zagorje ob Savi

Petek, 9. 4. 2021

Policisti so obravnavali kršitev javnega reda in miru z glasno glasbo. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Savus

Foto: PU Ljubljana

Prejšnji članekPGD Dobovec bo dobil novo vozilo
Naslednji članekDanes dogaja