Veliko nas je, ki smo bili naučeni, da moramo vse delati po nekem sistemu, po nekih »reklcih«, kot pravimo temu v Zasavju. Naučeni smo, da ima vse svoj sistem, da sta kaos in neorganiziranost slaba. Naučeni smo, da je potrebno k stvarem pristopati korak za korakom, ker drugače ne bo nič narejenega oziroma ne bo popolno.
Pa vendar, ali je res temu tako? Kje vse delujete s popolno kontrolo in redom? Kje si ne dovolite kaosa? Na katerih področjih ste prepričani, da vam kaos lahko škodi?

Kaos, o katerem govorimo, ni tisti, ki ga gledamo v vseh medijih. Ta kaos je popolno prepuščanje kreaciji prosto pot. Pomeni popolno spuščanje barijer, zidov in neranljivosti, ki smo jih sezidali okoli sebe. Taki mislimo, da smo zaščiteni, nepremagljivi, pa smo res?

Kaj če bi vse to podrli, spustili in se prepustili kaosu, iz katerega se rojevajo najboljše kreacije, lahkotnosti, veselje? Kaj vam preprečuje biti to? Kje si v sebi tega ne dovolite in kam ste zaklenili prepričanje, da tega ne morete imeti?

Seveda je red dober, da ohranja ravnovesje. A mi še vedno vse delamo iz popolne kontrole. Bog ne daj, da nam stvari uidejo iz rok, mar ne? Je v tem, da bi spustili ta nadzor, res toliko slabega?zana-sprostitev-in-svetovanje-11

Pri tretmajih Access bars brišemo ravno to: prepričanja, mišljenja, razmišljanja in privzete vzorce drugih o kontroli, redu in kaosu. Kaj če nam to prinaša več mira, umirjenosti in lahkotnosti v naša življenja?

Ne zamudite teden čarovniških popustov in delavnic Access bars. Naročite in prijavite se lahko že danes.

Vaša ZANA
https://www.facebook.com/events/1182152158493710/

prepusti-se-carovniji