Trbovlje je v ponedeljek, 28. novembra, obiskal Jonas Žnidaršič. Svoje dosedanje življenje in delo je predstavil v komediji, ki si jo je občinstvo ogledalo na večerni predstavi v polni gledališki dvorani DDT.
Jonas Žnidaršič je 54-letnik, ki ga javnost pozna iz Radia Študent, televizijske oddaje Videošpon na nacionalni televiziji in kot voditelja oddaje Lepo je biti milijonar na POP TV.

Diplomiral je na AGRFT. V življenju je moral skrbeti zase, zato se je ukvarjal z računalniki, postal svetovni prvak v pokru in ustanovil šolo pokra. Igral je tudi biljard.

Vsakdo, ki je dobro prisluhnil, je lahko ugotovil, da ima komedija nekaj pelina. Glavnemu junaku ni bilo lepo, mnogo stvari je na njem pustilo sledi. Ves čas je bil drugačen, čeprav je bil »frajer«, in so ga večkrat gledali postrani.

Pohvalil se je, da je bila njegova nekdanja partnerka, Metka Albreht, miss Slovenije leta 1993. Z novinarko Alenko Kavčič sta partnerja že 13 let in imata hčeri Rozino Zojo in Hano Angelino.

O svojem življenju je povedal toliko, kot se mu je zdelo dovolj. Veliko je ostalo skritega, saj se le redko izpostavlja v javnosti, čeprav je prejel 14 viktorjev. Večer je zaključil s pesmijo.

ZT

Prejšnji članekNajveč medalj
Naslednji članekPrilastil si je pozabljen denar