ponedeljek, 20 maja, 2024

Iz te kategorije

Jesensko Zasavje

Dušan Rotar z Dola pri Hrastniku nam je poslal kolekcijo svojih jesenskih fotografij, ki jih je posnel po celotnem Zasavju. S fotografskim aparatom se je sprehodil po Kalu, Turju, Kopitniku, bil je na Izlakah, v Dragi v Hrastniku, pa tudi v skritih kotičkih Zasavja.

Do 20. decembra lahko tudi vi še sodelujete v nagradni igri Jesensko Zasavje, ki vam lahko prinese lepo nagrado – komplet kozarcev Steklarne Hrastnik. Jesen se je sicer že poslovila, a pobrskajte po arhivu in nam pošljite svoje najljubše utrinke.

Pravila sodelovanja in nagrade

Fotografirajte vaš najljubši košček jesenskega Zasavja in nam fotografije pošljite na info@savus.si do 20. decembra, zadnjega jesenskega dne. V zadevo svojega elektronskega sporočila napišite: Nagradna igra – jesensko Zasavje, v sporočilo pa svoje podatke: ime, priimek, naslov in telefon. Dodate lahko tudi kakšno misel ali opis fotografije.

Fotografije bomo objavljali v našem spletnem časopisu Zasavc.net in na naši Facebook strani. Pošljite nam fotografije v višji resoluciji (okrog 1 MB). Med avtorje najlepših fotografij bomo razdelili najmanj pet nagrad, kompletov kozarcev Steklarne Hrastnik.

Ravnanje z osebnimi podatki

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili nagradne igre in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjajo in omogočijo izdajatelju Zavodu Savus, Mestni trg 5a, 1420 Trbovlje, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke za namen nagradne igra, objave imena in priimka ter kraja bivanja v spletnem časopisu Zasavc.net, po potrebi tudi v časopisu Zasavski tednik ter na strani Zasavca na družbenem omrežju Facebook. Izdajatelj obdeluje posredovane osebne podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prenehanje uporabe in izbris osebnih podatkov lahko sodelujoči zahtevajo pisno ali elektronsko na naslov izdajatelja.

ZT

Isti avtor