sobota, 13 aprila, 2024

Iz te kategorije

Jamatlon bo spet »začinil« december

Jamatlon je postal želena adrenalinska preizkušnja za številne Slovence, ki si želijo doživeti nekaj novega in nenavadnega. Pa ne le to, tudi tisti, ki so že bili na Jamatlonu, se radi vračajo. Vedno je malo drugače, zanimivo in po svoje adrenalinsko.
V jamo je pač ne moreš mahniti kadarkoli, kaj šele v njej premagovati ovir, ki ti jih knapi postavijo pod noge. Med njimi so odpadno železje, gumi trakovi, vzpenjanje in spuščanje po lestvi, potiskanje jamskih vozičkov … letos se obeta tudi spektakularna virtualna ovira, delo Dewesofta in Srednje tehniške in poklicne šole v Trbovljah.

Jamatlon poteka dvakrat letno in mnogi komaj čakajo, da se prijave odprejo. Trenutno je prijavljenih že 70 udeležencev. Letos se bodo na jamski dogodivščini preizkusili tudi varovanci Varstveno delovnega centra Zagorje s svojimi spremljevalci. Pa še kakšno presenečenje obljublja organizator.

Sicer pa so danes, 20. septembra, še možne prijave po najnižji ceni 18 evrov. Več informacij je na voljo na www.jamatlon.si .

ZT

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor