PP Zagorje

Občan je 24. septembra v nočnem času na območju Ruardi v Zagorju izgubil mobilni telefon znamke Samsung Galaxy S7, zlate barve. V noči iz petka na soboto se je na policiste obrnil oškodovanec, ker je neznanec v fasado njegovega objekta vrgel jajce.

V soboto so policisti ustrezno kaznovali voznika tovornega vozila s tujo registrsko tablico, ki je pri gostinskem lokalu na Trojanah z vozilom zaparkiral drugo vozilo. Na območju Litije se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta se udeležena sama dogovorila o krivdi. Prometna nesreča se je zgodila tudi na območju Evroparka, v kateri je voznik skuterja trčil v nepravilno parkirano vozilo. Policisti so kaznovali oba udeležena v nezgodi.

PP Trbovlje

V petek so policisti 26-letnemu občanu zasegli zavitek z delci neznane posušene rastline, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Isti dan so zasegli 20 tablet tudi 45-letniTrboveljčanki, ker prav tako sumijo, da gre za drogo. Po opravljeni analizi bodo ustrezno ukrepali. Ponoči so posredovali v zasebnem prostoru, ker je bil 30-letnik nasilen do partnerke in otrok. Kršitelju so izrekli prepoved približevanja oškodovani, zoper njega pa bodo podali tudi kazensko ovadbo.

PP Hrastnik

V petek so policisti obravnavali kaznivo dejanje lažje telesne poškodbe in prejeli obvestilo, da je neznani poškodoval osebni avto lastnice in jo s tem oškodoval za okrog 300 evrov. V soboto ponoči so na podlagi prijave, da se po Hrastniku potika nezavarovan pes, izsledili lastnico ter ji izdali plačilni nalog.

ZT

Prejšnji članekTek in hoja za upanje
Naslednji članekEkipni državni prvaki