četrtek, 18 julija, 2024

Iz te kategorije

Izsledili voznico, ki je zbila kolesarko

Policisti so včeraj pozvali očividce, da sporočijo, kaj se je zgodilo pri nesreči pod Trojanami. Prav tako so pozvali neznanega voznika, da se javi na PP Ljubljana. Pozno popoldan so iz PU Ljubljana sporočili, da so policisti v popoldanskem času na območju Ljubljane izsledili iskano vozilo in v dogodek vpleteno voznico. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Ob 9.18 je na regionalni cesti Zagorje–Trojane v naselju Orehovica, občina Zagorje ob Savi, voznica manjšega avtomobila zbila kolesarko. Voznica je pri prehitevanju trčila v kolesarko, ki se je pri tem huje poškodovala in je njeno življenje ogroženo. Voznica osebnega vozila je, ne da bi nudila pomoč poškodovanki, odpeljala naprej v smeri Zagorja ob Savi.

Reševalci NMP Zagorje ob Savi so poškodovanko oskrbeli in pripravili za transport s helikopterjem. Gasilci PGD Zagorje mesto so zavarovali kraj dogodka in mesto pristanka helikopterja ter prenesli poškodovano v helikopter SV, ki jo je prepeljal v UKC Ljubljana. Odsek ceste je bil zaradi intervencije popolnoma zaprt od 10.00 do 11.30 ure.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Previous article
Next article

Isti avtor