Razvedrilo
Tudi v tokratnem Zasavskem tedniku vas čaka nagradna križanka. Rešitve ne bi smele biti pretežke, na uredništvo pa jih lahko pošljete do 21. julija. Na isti strani boste našli tudi sudoku, ki se vam bo prilegel v prostem času.

 Šele začenjate s poslom?

Ste mladi podjetnik in nimate sredstev za oglaševanje? V našem časopisu najdete tudi stran za novoustanovljena podjetja. Preverite razpisne pogoje in se prijavite. Ne bo vam žal, glas iz Zasavskega tednika se sliši v vsako vas, saj ga brezplačno vsak zadnji četrtek v mesecu prejme 15.500 gospodinjstev v občinah Trbovlje, Zagorje in Hrastnik.

Kje, kdo in kaj?

Vzemite si čas in prelistajte Zasavski tednik. Preverite tudi ponudbo, ki jo za vas pripravljajo zasavska podjetja. Mnogi vam ponujajo ugodnosti pri nakupu, zato vzemite v roke škarje, izrežite nagradne kupončke in jih izkoristite. Dandanes vsak evro šteje in pride prav.

Vaši odzivi

Zasavski tednik kot tudi spletni časopis Zasavc.net izdaja Zavod Savus. Če nam želite pisati, smo za vas na voljo na e-naslovu: uredistvo@zasavskitednik.si. Veseli bomo vaših predlogov, podpore, pohval, pa tudi dobronamerne kritike.

Zdaj pa brž poglejte v svoj nabiralnik, če je Zasavski tednik že v njem. Prijetno branje vam želimo.

Uredništvo Zasavskega tednika (ZT)