Staro in novo
Današnji časopis v vaših rokah je drugačen, kot so bili vsi letošnji. Nekaj manj je vsebinskih prispevkov, vendar je poln dobrih želja, lepih misli in tistega, kar v decembrskih dneh plemeniti naše življenje.

Danes prinašamo v vaš dom poleg časopisa tudi nagrade. Prvih 150, ki boste poslali rešitve novoletne križanke, boste pod križ kraž drevesom našli bone za enodnevno kopanje v Thermani Laško. Pa še tri nagrade Linneja so pripravljene. Pet bralcev, ki bodo prešteli, koliko voščilnic je objavljenih v današnjem časopisu, bomo bogato nagradili. Poleg tega boste našli med oglasi še več zanimivih ponudb.

Ko smo poslušali na proslavi ob 60-letnici Delavskega doma Trbovlje 92-letnega Tineta Lenarčiča, ki je iz rokava stresal podatke o tem veličastnem kulturnem hramu, si nismo mogli kaj, da ga ne bi povabili na pogovor v naše uredništvo. Ob kavi je bilo prijetno klepetati s človekom, ki pozna ogromno trboveljskih zgodb. In jih je veliko tudi zapisal.

Konec leta je priložnost za obračune. Mi smo delni obračun naredili v Koledarju dogodkov, kjer smo skušali zajeti nekaj pomembnejših stvari, ki so zaznamovale leto 2016 v Zasavju. Seveda je to tudi čas za naše obračune. Za razmišljanje o tem, kaj smo in kaj nismo dosegli, naredili, zafrknili.

Naj bo leto 2017 še boljše kot je bilo 2016. Če je bilo 2016 odlično, naj bo 2017 še bolj odlično. Če je bilo staro slabo, naj bo novo perfektno. Sonce bo posijalo vsem, ki imajo vero vase.

Lepo praznujte, prireditev v Zasavju ne manjka in pojdite med ljudi.

V naslednjem letu pa: bodite drzni.

Marko Planinc

 

Prejšnji članekSteklarna toži TET, nagrade bodo
Naslednji članekPraznična nagradna igra