sobota, 13 aprila, 2024

Iz te kategorije

Izjava tedna: Damir Grgić

Ob nedeljah zvečer lahko letos prebirate izjavo tedna, ki jo izustijo Zasavke ali Zasavci, ali pa kdo drug in je tako ali drugače povezana z Zasavjem. Danes objavljamo izjavo košarkarskega trenerja Damirja Grgića.

Damir Grgić je košarkarski trener, Trboveljčan celo življenje, čeprav se je uveljavil predvsem kot trener ŽKK Cinkarne Celje. Dolgo časa je bil tudi selektor slovenske ženske košarkarske reprezentance, ki jo je pripeljal do zavidljivih rezultatov. Grgić je letos tudi v konkurenci za Naj Celjana. Pretekli vikend je s Cinkarno Celje prepričljivo osvojil nov pokalni naslov. V 17 letih, odkar je v celjskem klubu, je s Celjankami osvojil že 26 članskih lovorik. Vedno je imel v ekipi tudi kakšno nadebudno Zasavko, od Nike Barič naprej, trenutno so v njej Lea Bartelme in Kim Žibert. Objavljamo izjavo Damirja Grgića po osvojitvi naslova (objavljeno v športnem časopisu Ekipa), ko so njegove punce z razliko kar 57 točk premagala ekipo Ilirije. Njegov pristop je lahko vzorčen za vse, ki si želijo uspeh v življenju. Na kateremkoli področju.

Damir Grgić: »Vedno igramo 40 minut, tako so dekleta naučena. Enako igramo v slovenski ligi in ligi WABA. Vem, da to mnogim ni všeč, vendar to ni naš problem. Zelo sem zadovoljen s pristopom.«

Savus

Foto: osebni arhiv, ŽKK Cinkarna Celje


 

Isti avtor