sobota, 18 maja, 2024

Iz te kategorije

Izgubljeno in najdeno, predrzni voznik

PP Zagorje

Na Policijsko postajo Zagorje ob Savi je prišel občan in povedal, da je med 17. ali 18. decembra v Kisovcu izgubil črno denarnico iz tekstila, v kateri je imel dokumente in denar. Morebitni najditelj lahko denarnico prinese na Policijsko postajo Zagorje ob Savi.

Popoldan je občan na policijsko postajo prinesel najden ključ z obeskom in Cafe+Co ključem. Lastnik lahko z dokazilom o lastništvu ključe prevzame na policijski postaji.

Občanka je 19. decembra na bankomatu v Kisovcu našla denar in ga prinesla na policijsko postajo. Tudi tega lahko lastnik z dokazilom prevzame na postaji.

PP Hrastnik

Hrastniški policisti obravnavajo kršitev cestno prometnih predpisov. Voznik osebnega avtomobila Hyundai Accent, zelene barve, je 19. decembra ob 12.55 uri vozil po lokalni cesti iz smeri Veličkove ceste proti Logu v Hrastniku in pri tem v bližini naslova Log 18 (okolica OŠ narodnega heroja Rajka) nevarno prehiteval preko prehoda za pešce. Morebitne priče oziroma udeležence v prometu, ki jih je voznik kakorkoli ogrožal, hrastniški policisti pozivajo, naj pokličejo na postajo, na telefonsko številko 03/568 34 60.

ZT

Isti avtor