Voznica osebnega vozila iz Zagorja se je obrnila na policijsko postajo, ker je izgubila registrsko tablico: LJ SG-448. Policisti pozivajo morebitnega najditelja, da jih o najdbi obvesti.

Policisti so kaznovali več kršiteljev, ki so nepravilno parkirali svoja vozila na območju Zagorja, o čemer je policisti obvestil občan. Izdali pa so tudi plačilni nalog in odločbo o vrnitvi osebi, za katero so ugotovili, da nezakonito prebiva v Sloveniji.

Policisti so tokratni črni kroniki dodali obvestilo, ki ga citiramo:

»Obveščamo vas, da so se prometno varnostne razmere v naselju Šentgotarad, Brezje, Čemšenik in Izlake z vzpostavitvijo popolne zapore Trojanskega klanca, močno spremenile. Zaradi popolne zapore se vozniki preusmerjajo na občinsko cesto skozi Čemšenik proti Izlakam, ki pa ni prevozna, saj tudi v Čemšeniku potekajo gradbena dela in je tudi na tem mestu cestna zapora.

Vse udeležence v prometu ponovno pozivamo, da v tem času, za potovanje v smeri Ljubljane in obratno, uporabljajo: osebna vozila – zasavsko cesto – G II 108 ali osebna in tovorna vozila – državno cesto Izlake – Drtija – Moravče – Krtina in AC A1 Krtina.

Prav tako se na pot odpravite pravočasno, z upoštevanjem podaljšanega potovalnega časa in veliko mero strpnosti.. Na poti upoštevajte postavljeno prometno signalizacijo.«

ZT