V torek, 27. februarja, dopoldne se je na Policijsko postajo Zagorje ob Savi zglasil občanternaznanil, da je 24. februarja v Trbovljah izgubil mobilni telefon, znamke Hyuawei Honor 8. Policisti naprošajo, da oseba, ki je telefon našla, tega prinese na policijsko postajo.

Zvečer je v prometni nesreči voznik povozil divjad. Drugega voznika, ki je ponoči zdrsnil s ceste, pa so policisti odkrili pri nadzoru cestnega prometa. Voznik je poskušal vozilo spravili iz snega nazaj na vozišče. Policisti so pri kontroli ugotovili, da je voznik pod vplivom alkohola, zato so mu nadaljnjo vožnjo prepovedali in zoper njega ustrezno ukrepali. Oglobili so ga tudi zato, ker je očitno vozil preblizu desnega roba vozišča ter zaradi tega zapeljal s ceste.

V Orehovici so odkrili večjo skupino Romunov, kar pa ni bila kršitev. Občan, ki je skupino naznanil policistom, je mislil, da gre za ilegalne prestopnike meje. Policisti so posredovali v Zgornjem Prhovcu, kjer naj bi imel državljan Turčije težave s tovornim vozilom. Ko so policisti prispeli, prijavitelja ni bilo več na kraju, na povratne telefonske klice pa se ni odzival.

ZT