PP Trbovlje
V ponedeljek, 28. avgusta, so policisti že zjutraj posredovali v zasebnem prostoru, kjer je občan kršil javni red in mir. Izdali so mu plačilni nalog.

Zvečer pa so pridržali kršitelja, ki je v večstanovanjski hiši močno pod vplivom alkohola razgrajal in bil nasilen. Ker je v pretepu uporabil tudi nož, bodo policisti zoper njega podali tudi kazensko ovadbo zaradi ogrožanja z nevarnim orodjem.

PP Zagorje

V ponedeljek je na trojanskem klancu obtičalo tovorno vozilo, ki je oviralo promet.

Na Policijsko postajo se je zglasil občan in prijavil, da je 25. avgusta na prireditvenem prostoru Štuor v Hrastniku izgubil črno moško denarnico na preklop z vsebino. Poštenega najditelja naprošajo, da jo prinese na najbližjo policijsko postajo.

Zagorski policisti so zaradi močnega neurja posredovali tudi na območju Litije, kjer so zavarovali več odsekov, na katerih je podrto drevje oviralo promet in poškodovalo premoženje. V dveh primerih je drevje padlo tudi na vozilo, v katerih so bili ljudje. Nihče od njih se ni poškodoval, nastala pa je večja materialna škoda na vozilih.

PP  Hrastnik

Ob 13.15 uri so policisti pri kontroli prometa eni osebi zasegli teleskopsko palico, drugi pa tablete. Po izdelanem strokovnem mnenju bodo ustrezno ukrepali.

Ob 15.20 uri pa so bili obveščeni, da je nezavarovan pes napadel psa na povodcu, ki ga je sprehajal občan. Policisti bodo zoper lastnico psa ustrezno ukrepali.

ZT