četrtek, 25 aprila, 2024

Iz te kategorije

Iz lokala odnesli mlinček

Že v petek, 8. januarja, okrog 18.30 ure so posredovali Hrastniku, kjer sta se voznika na železniški postaji verbalno sprla zaradi prometne signalizacije.
V soboto, 9. januarja, okrog 20. ure sta se v Trbovljah sprla stanovalca, nekoga je motila glasna glasba v gostinskem lokalu, nekaj pred 4. uro zjutraj pa so policisti posredovali zaradi sumov kaznivega dejanja nasilja v družini, 48-letnik naj bi izvajal nasilje nad izvenzakonsko partnerko.

V nedeljo, 10. januarja, okrog 16.30 ure so bili policisti obveščeni o poškodovanem vozilu na parkirišču v okolici Hrastnika. Ugotovili so, da je neznani storilec z neznanim predmetom poškodoval vrata vozila. V Trbovljah so malo po 19. uri so policisti posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru med znancema v Trbovljah. Obravnavali pa so tudi prometno nesrečo z materialno škodo na enem od trboveljskih parkirišč, v kateri je storilec pobegnil. V Zagorju so okrog 14. ure posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru, malo pred 17. uro so bili obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Zagorju. Ugotovili so, da so neznani storilci v nedeljo med 12. in 17. uro vlomili v prostore gostinskega lokala in ukradli kavni mlinček, vreden okrog 300 evrov. V noči na ponedeljek, okrog 2 ure, pa so zaradi kršitve javnega reda in miru posredovali v stanovanju v Trbovljah.

ZT

Isti avtor