četrtek, 23 maja, 2024

Iz te kategorije

Iščejo lastnika najdenih predmetov

Rdeč dežnik, rdeča očala in roza steklenička lastnika čakajo na policijski postaji v Zagorju.

PP Zagorje ob Savi

Policisti so obravnavali naknadno prijavljeno prometno nesrečo I. kategorije, v kateri je nastala le materialna škoda na vozilu povzročitelja.

Policiste so obvestili o sumu kaznivega dejanja goljufije, pri katerem je osumljenec kupca preslepil preko spleta. O zadevi bodo obvestili pristojno državno tožilstvo s kazensko ovadbo.

Policisti so intervenirali na območju Kisovca, kjer je kršitelj žalil prodajalko. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Policisti so zvečer obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, ki se je zgodila v krožišču na uvozu na avtocesto Trojane. Povzročitelju so zaradi izsiljevanja prednosti na krožišču izdali plačilni nalog.

Policiste so zvečer obvestili o najdbi zapuščenih naslednjih predmetov: dežnik rdeče barve, očala rdeče in črne barve z dioptrijo Les Companis ter otroška steklenička Domy roza barve. Predmete so našli na avtobusnem postajališču Podvine v Zagorju ob Savi. Lastnik predmetov lahko te prevzame na PP Zagorje ob Savi.

PP Hrastnik

Včeraj okoli 11.20 in 12.30 so policisti moškima zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov so poslali v analizo.

Včeraj okoli 15.30 se je na Dolu pri Hrastniku zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila  udeležena voznica osebnega vozila in peška. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznica odvzela prednost peški, ki je vozišče prečkala na prehodu za pešce. Pri tem se je peška  lažje telesno poškodovala. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti izvedli ustrezen ukrep.

PP Trbovlje

Nekaj po 9. uri so policiste obvestili o poškodovanju vozila na parkirišču pred trgovskim centrom v Trbovljah. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil za izsleditev povzročitelja.

Včeraj okoli 17.30 se je na Opekarni v Trbovljah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in pešec. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik odvzel prednost pešcu, ki je vozišče prečkala na prehodu za pešce. Pri tem se je pešec lažje telesno poškodoval. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti izvedli ustrezen ukrep.

Okoli 17.40 so policisti obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bila samoudeležena voznica osebnega vozila, ki je zaradi vožnje preblizu robu vozišča trčila v ograjo. Policisti so ji izdali plačilni nalog.

Savus

Fotografija je simbolična.

Isti avtor