Sneženje v preteklih dneh povzročalo težave. 

Od 3.20 dalje je na več lokacijah na območju občin Hrastnik, Trbovlje in Zagorje ob Savi, zaradi obilnega sneženja prišlo do izpada električne energije. Delavci podjetja Elektro na terenu odpravljajo okvare.

Ob 4.35 se je na lokalni cesti Bevško–Zagorje podrlo drevo. Gasilci Gasilskega Zavoda Trbovlje so s tehničnim posegom razžagali in odstranili drevo s cestišča.

Ob 4.23 se je na cesto Vidrga–Kandrše v občini Zagorje ob Savi podrlo več dreves. Drevesa so odstranili delavci cestnega podjetja CGP Kisovec.

Ob 5.14 se je na cesto Trbovlje–Slačnik v občini Zagorje ob Savi podrlo drevo. Odstranili so ga delavci cestnega podjetja CGP Kisovec.

Ob 5.10 se je na območju občini Zagorje ob Savi podrlo več dreves. Gasilci PGD Loke in Izlake so podrta drevesa razžagali in odstranili.

Ob 5.48 se je na Dolski cesti v Hrastniku podrlo drevo. Gasilci PGD Hrastnik so ga razžagali in odstranili.

Ob 6.17 se je v naselju Krnice, v občini Hrastnik, podrlo drevo na cesto. Gasilci PGD Hrastnik so ga razžagali in odstranili.

Ob 12.30 so v naselju Klek, občina Trbovlje, gasilci PGD Klek odžagali veje, ki so se povesile na telefonski kabel.

Ob 13.07 so na lokalni cesti Izlake–Zabreznik v občini Zagorje ob Savi gasilci PGD Izlake razžagali in odstranili tri podrte smreke.

Ob 16.43 so gasilci PGD Izlake na cesti Izlake-Čemšenik v občini Zagorje ob Savi razžagali in odstranili podrto drevo.

 ZT