torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

Humanitarna akcija OOZ Hrastnik

Člani Območne obrtno-podjetniška zbornica Hrastnik bodo predvidoma 14. in 15. aprila pripravili humanitarno delovno akcijo, na kateri se bodo lotili preureditve dostopa do parka in zamenjave dotrajane ograje v parku Doma starejših Hrastnik. Akciji se bodo pridružili tudi člani Kluba brigadirjev Zasavja.

Člane upravnega odbora Območne obrtno-podjetniške zbornice Hrastnik je februarja članica Sveta zavoda Doma starejših Hrastnik seznanila s stanjem zunanje urejenosti hrastniškega Doma starejših občanov. Dostop do parka je slab, predvsem gibalno oviranim stanovalcem (pa tudi drugim) onemogoča normalni in varni dostop in s tem poslabšuje kvaliteto bivanja v domu še tistim, ki bi se lahko gibali in družili v parku.

Upravni odbor zbornice je zato sprejel sklep, da pripravijo humanitarno delovno akcijo, s katero bodo s svojim delom in dobro voljo prispevali k zunanji ureditvi Doma starejših občanov Hrastnik. Člani OOZ Hrastnik in Kluba brigadirjev Zasavja bodo 14. in 15. aprila postavili nove lesene ograje in uredili dostop do parka s popravilom tlakovcev. Poskrbeli bodo za obrezovanje dreves in grmičevja ter zasadili nova drevesa in uredili plato, ki bo namenjen zabojnikom za smeti.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor