sobota, 22 junija, 2024

Iz te kategorije

Hrastniški Juventus letos odličen

Zmagoviti pohod se je začel  februarja na Vranskem, ko je klub na turnirju v konkurenci 24 ekip osvojil najvišje mesto in imel tudi najboljšega igralca (Michel Žalac).
Nadaljevalo se je marca z Zasavskim pokalom, kjer je v finalu s 3:2 premagal ekipo ŠD Mlinše 2, ki tekmujejo v 2. državni futsal ligi.

Na Liljanovem turnirju v Ljubljani so maja pometli s konkurenco, Irnes Škorić pa je bil proglašen za najboljšega igralca.

V Laškem  pa se je 2. junija odvijal finalni turnir Zasavsko-posavskega pokala, kjer so najprej v polfinalu premagali ekipo Bar Safir iz Dobove z 2:0, v finalu pa še lanskoletne prvake, ekipo Selo ljubavi Kalce Naklo, sestavljeno pretežno iz futsal ekipe KMN Sevnica, z rezultatom 4:0. Najboljši strelec je bil Jaka Bizjak z 11 goli, naj vratar Marko Đeković (oba KMN Juventus), najboljši igralec pa Jan Nečemer (Selo ljubavi).

V najbolj uspešnem vikendu, 11. in 12. junija pa so zmagali na dveh turnirjih in sicer v soboto v Senožetih pri Jevnici, v nedeljo pa na Izlakah. Michel Žalac je bil najboljši strelec, Irnes Škorić pa najboljši igralec v Senožetih; slednji je bil na Izlakah prav tako najboljši igralec in najboljši strelec

Na igrišču Proletarec v Zagorju junija pa se je 24. junija odvijala tekma med KMN Junvetus in ŠD Mlinše za Super pokal Zasavja. Hrastničani so zanesljivo zmagali s 4:0, zadetke pa so dosegli Sašo Kovačević (2), po enkrat pa sta zadela Aleksandar Radonić in Marko Šarković.

Istega dne je bila tudi podelitev pokalov v vseh ligah, na kateri je KMN Juventus v 1. ligi MLMN Zagorje osvojil 1. mesto in imel najboljšega strelca (Jaka Bizjak – 37 golov). Ker pa je bil Bizjak tudi absolutni strelec vseh lig (4), je dobil tudi Zasavčev prstan.

JH

Previous article
Next article

Isti avtor