Dve prometni nesreči, voznica pod vplivom, nasilje … Vse to je zaposlovalo zasavske policiste tekom preteklega konca tedna.

PP Hrastnik

22. novembra ob 7.30 uri so policiste obvestili o prometni nesreči s pobegom, ki se je zgodila na relaciji Hrastnik – Zidani most. Do nesreče je prišlo zaradi nepravilnega srečevanja, povzročitelj pa je odpeljal naprej. V nesreči je nastalo za okoli 200 evrov materialne škode.

23. novembra nekaj po 22. uri so policisti intervenirali v Trbovljah, kjer naj bi moški drugega moškega udaril s pestjo po obrazu. Policisti so naknadno odkrili kršitelja, zoper njega bodo izdali odločbo o prekršku.

PP Trbovlje

V petek dopoldan so trboveljski policisti obravnavali primer nasilja v družini v Trbovljah,  kjer je 36-letnik grozil svojemu očetu ter nato zdravstvenemu osebju. Izrekli so mu prepoved približevanja. Policisti bodo podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

V soboto ponoči so pri kontroli prometa ustavili 40-letno voznico osebnega avtomobila, ki so ji odredili hitri test za ugotavljanje prisotnosti prepovedanih drog, v nadaljevanju pa je odklonila strokovni pregled. Odvzeli so ji vozniško dovoljenje in ji prepovedali nadaljnjo vožnjo. Policisti bodo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče. V postopku so imeli tudi sopotnika, ki so mu zasegli manjšo količino snovi, za katero sumijo, da je prepovedana droga.

PP Zagorje ob Savi

V petek so obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodovala voznica osebnega vozila. Nesrečo je povzročil voznik zaradi izsiljevanja prednosti. Policisti bodo izvedli ustrezen ukrep

V petek so imeli v postopku osebo, ki so ji zasegli manjšo količino snovi, za katero sumijo, da je prepovedana droga.

Savus

Fotografija je simbolična.