PP Trbovlje
V petek so policisti obravnavali sum kaznivega dejanja goljufije. Oškodovanec je neznancu izročil denar za nakup predmetov, ki pa mu jih ta kljub dogovoru še ni dostavil.

Policisti so se ukvarjali še s poškodovanjem ograje. Lotil se jo je neznani voznik.

V soboto so policisti okrog 21.25 ure obravnavali kršitev javnega reda in miru na javnem kraju, kjer je prišlo do pretepa dveh oseb. Kršitelju so izrekli globo.

V nedeljo pa so v Trbovljah obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Neznani voznik je z neznanim vozilom trčil v drugo vozilo in odpeljal s kraja dogodka.

PP Zagorje ob Savi

V soboto okoli 20. ure so policiste obvestili o kršitvi javnega reda in miru na nogometnem stadionu v Zagorju. Ugotovili so, da se je za zdaj še neznani kršitelj nedostojno vedel do oškodovanca, pri tem mu je izrekel grožnje, ki naj bi jih podkrepil z ostrim predmetom (nožem). Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V nedeljo nekaj pred 15. uro so PP Zagorje anonimno obvestili, da helikopter povzroča hrup. Policisti so ugotovili, da ni šlo za kršitev, temveč so bili opravljeni šolski leti.

Nekaj po 17. uri so PP Zagorje obvestili o sumu kaznivega dejanja nasilja v družini. Kršitelju so izrekli ukrep prepovedi približevanja. O ugotovitvah bodo policisti podali kazensko ovadbo.

ZT