ponedeljek, 15 julija, 2024

Iz te kategorije

Gremo Primož

Dirka po Italiji (Giro d’Italia) se vrača v bližino Slovenije. V predzadnji etapi, vožnji na čas na Višarje, ki bo zagotovo potekala ob množični podpori slovenskih navijačev, pričakujemo izjemno zanimiv boj za končno zmago.

Na letošnji Dirki po Italiji, kjer si vsi želimo vrhunskega uspeha Primoža Rogliča, aktualnega ambasadorja Fundacije Miroslava Cerarja.

Fundacija Primoža Rogliča in Fundacija Miroslava Cerarja sta združili moči in vse športne navdušence vabita, da se pridružite dobrodelni kolesarski akciji Gremo Primož. S športnim navijanjem Primoža in ostale kolesarje lahko ponesete do čim boljših rezultatov ter podprete mlade športnike iz socialno šibkih okolij.

Namen akcije je strnitev navijaških vrst, saj verjamemo, da Primožu lahko v borbi za osvojitev etape in dirke pomagamo tudi mi, če mu le pokažemo, da smo z njim in da verjamemo v njegove sposobnosti.

Z vašo podporo in donacijo pa pomagate mladim športnikom iz socialno šibkih okolij, ki jim je Primož velik vzor, ter jih podprete na njihovi športni poti. Hkrati pa ob vaši donaciji sodelujete tudi v žrebu za izjemno lepe nagrade, ki vam jih podarja Primož, ter prejmete ekskluzivno navijaško darilo.  Olimpijski komite Slovenije – ZŠZ bo vsem donatorjem, ki bodo donacijo v višini najmanj 10 evrov opravili do vključno 27. maja, podaril navijaško obarvano darilo. Ob zaključku etape pa bomo izmed ​teh donatorjev izžrebali štiri srečneže, ki bodo prejeli uradne artikle Primoža Rogliča.

Donirate tako, da kliknite na gumb DONACIJA. Izpolnite vsa polja in potrdite vnesene podatke. Na vaš elektronski naslov prejmete potrditveno sporočilo s podatki za izvedbo nakazila (nakazilo lahko izvedete tudi s »skeniranjem« QR kode). Minimalna donacija je 10 evrov, če zmorete kaj več, pa vam bodo mladi športniki vsekakor hvaležni.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Previous article
Next article

Isti avtor