Policisti so v sredo, 10. februarja, na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še z grafiti, prometnimi nesrečami, kamni na cestišču in zbiranju večje skupine ljudi.

PP Trbovlje

V sredo, 10. februarja, so policiste v jutranjem času obvestili, da je do sedaj neznani storilec z grafiti porisal enega izmed objektov na območju Trbovelj. Po prvih podatkih je povzročil za okoli 600 evrov škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari.

PP Hrastnik

Okoli 12. ure so policiste obvestili o prometni nesreči s pobegom na parkirnem prostoru. Neznani voznik je z vozilom trčil v parkirano vozilo ter s kraja odpeljal. Na vozilu je nastalo za okoli 100 evrov materialne škode. Policisti v zvezi s tem še zbirajo obvestila.

PP Litija

Okoli 11. ure so policiste obvestili o večji količini kamenja na glavni cesti med Litijo in Zagorjem pri avto odpadu. Policisti so po pregledu relacije odstranili večje kamne in o oviri obvestili cestno podjetje.

Okoli 15. ure so policiste obvestili o združevanju večje skupine ljudi v okolici Litije. Lokacijo je preverila patrulja PP Zagorje, ki pa nepravilnosti oz. kršiteljev ni ugotovila.

Okoli 16. ure so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v okolici Litije. Policisti PP Zagorje so ugotovili, da gre za prometno nesrečo prve kategorije in udeležencu izdali obvestilo o odstopu ter obvestili cestno podjetje, da sanira udarno jamo.

Savus

Fotografija je simbolična.