Na Dolu pri Hrastniku bo v dvorani Dolanka zvečer ob 19.30 uri rokometna tekma Prve B MRL med domačim RK Dol TKI Hrastnik in RK Velika Nedelja. Kaj pravi pred tekmo igralec Luka Cigler?

Po prvih osvojenih točkah v soboto proti ekipi Sevnice bo to že druga tekma na domačem igrišču dolskega kluba. Tokrat se bodo okrepljeni Dolani v Dolanki pomerili proti novincu v ligi, rokometašem Velike Nedelje. Tekma bo ob 19.30 uri.

Pred tekmo smo za napoved prosili Luko Ciglerja, ki se je letos iz Sevnice vrnil v dolski klub in že na prvi tekmo pokazal, da bo pomenil dobro okrepitev zasavskega prvo B ligaša: »Po prvih osvojenih točkah v soboto nas v sredo v dvorani Dolanka čaka že druga domača tekma, tokrat proti novincu v ligi, rokometašem Velike Nedelje. V naši ekipi vlada že od začetka priprav odlično vzdušje in napredujemo iz tekme v tekmo. V sredo pričakujem trdo srečanje, nasprotnik je neznanka, se je pa v 1.krogu prav tako veselil zmage, zato previdnost ne bo odveč. Verjamem v soigralce in strokovni štab, kajti ekipa ima v letošnji sezoni visoke cilje. V sredo šteje le zmaga, zato vabim navijače, da napolnijo Dolanko, saj bo vsaka pomoč s tribune še kako dobrodošla!«

Tudi na tej tekmi bodo lahko gledalci kupili letne vstopnice za vse tekme RK Dol TKI Hrastnik, s čimer bodo lahko podprli rokometaše ter delovanje in razvoj kluba. Letne vstopnice bodo v prodaji na dan tekme na blagajni dvorane ter nato po predhodnem dogovoru v pisarni kluba.

Savus

Foto: Vinko Žagar