torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

Glasni Zasavci navijali glasbo

Pretekli vikend so se policisti v Zasavju kar nadihali. Obravnavali so kar 10 manjših prometnih nesreč, veliko tatvino na Bogenšperku, in tatvino torbice v Zagorju, preglasni so bili v Kisovcu, na Izlakah, na Dolah pri Litiji in v Jevnici, vinjena Hrastničanka pa je policiste naplahtala, da se nad njo »izvaja« nasilje.

PP Hrastnik

Sobota, 4. 6. 2022

Policisti so obravnavali poškodovanje stranskega ogledala na vozilu. Materialna škoda znaša okoli 100 evrov.

Obravnavali so prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami. Voznica je po lokalni cesti vozila preblizu roba ceste, zato je s sprednjim desnim delom vozila trčila v kamnito ograjo. Pri tem sta se lahko poškodovala voznica in potnik. Materialna škoda znaša okoli 5000 evrov, voznico čaka prekrškovni postopek.

Policistom so prijavili nasilje. Pri prihodu na kraj dogodka so ugotovili, da je bila prijaviteljica močno pod vplivom alkohola in  je lažno naznanila prekršek, zato so ji izdali opozorilo.

Nedelja, 5. 6. 2022

Policisti so obravnavali prometno nesrečo kolesarja, ki je izgubil nadzor nad kolesom in padel po vozišču ter se lažje poškodoval. Izdali so mu plačilni nalog.


PP Trbovlje

Petek, 3. 6. 2022

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami. V nesrečo sta bila vpletena voznika osebnih avtomobilov, do nesreče je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti v križišču. Kršitelja čaka ustrezen postopek.

Sobota, 4. 6. 2022

Policisti so pri kontroli prometa v dnevnem času zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo. Občan je vozilo vozil z veljavnim ukrepom prepovedi uporabe tujega vozniškega dovoljenja na ozemlju Slovenije. Kršitelja čaka ustrezen postopek.

Nedelja, 5. 6. 2022

Policisti so pri kontroli prometa v nočnem času ustavili voznika, mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki ga je odklonil. Začasno so mu odvzeli vozniško dovoljenje, zoper njega pa bodo podali odložilni predlog na pristojno sodišče.


PP Zagorje

Petek, 3. 6. 2022

Policiste so obvestili o kršitvi javnega reda in miru v večstanovanjski hiši v Kisovcu. Policisti kršitve javnega reda in miru niso ugotovili.

Obravnavali so kršitev z glasno glasbo na Izlakah. Policisti so izrekli opozorilo zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Sobota, 4. 6. 2022

Policisti so obravnavali prometno nesrečo s samoudeležbo voznika motornega kolesa na območju Zagorja, ki se je lažje poškodoval. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Nedelja, 5. 6. 2022

Policisti so obravnavali kaznivo dejanje tatvine. Neznani storilec je v Zagorju ob Savi iz torbice oškodovanke ukradel gotovino ter več darilnih kartic.


PP Litija

Petek, 3. 6. 2022

Policisti so obravnavali kaznivo dejanje tatvine v trgovini na območju Litije. Osumljenec je ukradel več kozmetičnih izdelkov v vrednosti okoli 200 evrov.

Obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo na glavni cesti Litija – Kresnice. Izdali so obvestilo o odstopu od ogleda nesreče.

Obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo na območju Šmartnega pri Litiji. Izdano so obvestilo o odstopu od ogleda nesreče.

Sobota, 4. 6. 2022

Obravnavali so prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami na območju Litije. Kršitelja čaka prekrškovni postopek.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo z materialno škodo na glavni cesti Litija – Senožeti in izdali obvestilo o odstopu od ogleda nesreče.

Ogledali so si tudi posledice prometne nesreče z materialno škodo na območju Gabrovke in izdali obvestilo o odstopu od ogleda nesreče.

Na območju naselja Dole pri Litiji so obravnavali kršitev javnega reda z glasno glasbo. Kršitelju so izrekli opozorilo.

Podobno se je zgodilo na območju naselja Jevnica.

Na območju naselja Bogenšperk so preiskovali kaznivo dejanje velike tatvine. Storilec je vlomil v parkirani vozili in iz enega odnesel torbico. Skupna škoda znaša okrog 3500 evrov. Policisti tatvino še preiskujejo.

Nedelja, 5. 6. 2022

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami na območju Kresnic. Kršitelja čaka prekrškovni postopek.

Savus

Fotografija je simbolična


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor