Zasavski gasilci so v ponedeljek, 17. aprila, imeli delo z gorečim košem za odpadke, s tehničnim posegom so odprli vrata stanovanja in reševali potnike iz prevrnjenega avta.

Gorel koš za odpadke

V ponedeljek, 17. aprila, ob 8.08 uri je na Trgu revolucije v Trbovljah pred trgovino gorel koš za odpadke. Gasilci PGD Trbovlje – mesto so goreči smetnjak pogasili in pregledali okolico.

Našli mrtvo osebo

Ob 8.44 uri so na Koloniji 1. maja v Trbovljah gasilci PGD Trbovlje – mesto s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja, v katerem se je nahajala preminula oseba. Na kraju so bili prisotni policisti in reševalci NMP Trbovlje.

Avto na boku

Ob 13.35 uri je na lokalni cesti Trbovlje–Hrastnik v bližini naselja Ojstro v občini Trbovlje, osebno vozilo zapeljalo s ceste, se prevrnilo in obstalo na boku. Gasilci PGD Trbovlje – mesto so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, s tehničnim posegom iz vozila rešili tri poškodovane osebe ter nudili pomoč pri prenosu poškodovanih oseb do reševalnega vozila. Poškodovane osebe so na kraju oskrbeli reševalci NMP Trbovlje in NMP Hrastnik ter jih prepeljali v SB Trbovlje.

Savus

Foto: arhiv Savus