petek, 21 junija, 2024

Iz te kategorije

Gasilci reševali

Preko vikenda so imeli nekaj dela tudi gasilci. Z Uprave RS za zaščito in reševanje, Izpostava Trbovlje, so sporočili, da so gasilci posredovali v treh prometnih nesrečah.

V petek, 17. julija, ob 21.26 je na parkirišču na Okrogarjevi koloniji v Zagorju ob Savi iz poškodovanega vozila iztekalo motorno olje. Gasilci PGD Zagorje-mesto so preprečili nadaljnje iztekanje in po izteklem olju posuli vpojna sredstva.

V nedeljo, 19. julija, ob 12.18 je voznik z osebnim vozilom v naselju Podkraj, občina Hrastnik, zapeljal s ceste na brežino reke Save. Gasilci PGD Trbovlje mesto so stabilizirali vozilo in tako preprečili zdrs v reko Savo, odklopili akumulator, nevtralizirali razlite tekočine in nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu ponesrečenca ter pomoč avto vleki pri odstranjevanju vozila.

V nedeljo, 19. julija, ob 16.04 je v naselju Knezdol, občina Trbovlje, vozilo zdrsnilo s cestišča in pristalo na strehi. Gasilci PGD Trbovlje mesto so do prihoda reševalcev NMP nudili pomoč poškodovani osebi, odklopili akumulator, nevtralizirali razlite tekočine, nudili pomoč policistom pri usmerjanju prometa in avto vleki pri odstranjevanju vozila.

Savus

Fotografija je simbolična.

Isti avtor