ponedeljek, 24 junija, 2024

Iz te kategorije

Fotografski vikend v Zasavju

Letošnji fotografski natečaj zasavskega foto društva Goga se pričenja ravno na dan otvoritve razstave članov društva in Foto kluba Ljubljana v avli Delavskega doma Zagorje, 24. maja. Sicer je namenjen vsem, ki jih veseli fotografija in želijo svoja dela tudi pokazati. Med njimi bo žirija tri najboljše tudi nagradila, trem avtorjem podelila diplome, prejeli bodo tudi praktične nagrade.

Kot pravijo člani društva, za uspešen posnetek ni potrebno imeti vrhunske opreme, niti ne obiskovati dragih tečajev. Zadostuje dobro oko in primeren trenutek, ko je svetloba prava in so motivi točno takšni, kot si jih želite. In pa seveda nekaj računalniškega znanja, da se morebitne malenkosti še popravijo.

Fotografski vikend tudi ni namenjen zgolj članom različnih foto društev in klubov. Želja organizatorjev je, da se navdušenci fotografiranja udeležijo natečaja tudi zaradi sprostitve in zabave. Za uspešen posnetek jim ni treba potovati v daljne kraje, temveč lahko nastane v eni od treh zasavskih občin. To je sicer tudi pogoj natečaja Zasavje skozi fotografski objektiv. Vse podrobnosti o natečaju je društvo objavilo tudi na svoji spletni strani.

ZT

Isti avtor