V času poletnih počitnic Delavski dom Trbovlje že deveto leto zapored organizira filmske projekcije na prostem za ljubitelje filmov, lokalne prebivalce in vse ostale, ki se želijo družiti, zabavati ter ohladiti v vročih poletnih dneh. Lansko leto so organizacijo združili z MCT-jem in Klubom B Trbovlje.

Program, ki bo potekal v mesecu avgustu na stopnišču med MCT-jem in DDT-jem (razen filma Zverjasec in zverjašček, ki bo predvajan v kinodvorani), so organizatorji prilagodili vsem generacijam. Vse kino predstave so brezplačne!

V primeru slabega vremena bodo informacijo o morebitni spremembi lokacije (kinodvorana) objavili na družbenih omrežjih do 12.00.

Prvi četrtek v avgustu (1. 8.) bodo v okviru Četrtkovih filmskih utrinkov predvajali film Pojdi z mano, teden dni kasneje predstavo Ne bom več luzerka, 15. avgusta bo na sporedu Šiška deluxe, 22. avgusta poletna slovenska klasika Poletje v školjki, 29. avgusta pa predstava Outsider. Zadnji dan avgusta bo na sporedu še film Zverjasec in zverjašček, ki ga bodo zavrteli v kinodvorani.

PR objava

Foto: DDT