Felix Zasavje : Pomurje 49:40
(9:8, 10:7, 11:11, 19:14)

OŠ Trbovlje; Sodnika: Adnan Salihović (Zagorje) in Drago Lazar (Zagorje)

Felix Zasavje: Nika Razgoršek 15, Lucija Guzaj 13, Špela Kosem 8, Sara Jukič 6, Manja Slapšak 5 in Anja Kravogel 2.

Pomurje: Natalija Rebrica 11, Alja Samec 10, Nina Domjan 9, Anja Zamuda 6, Kiara Marinič 4.

Članska ekipa ŠD Felix Zasavje je v soboto, 22. oktobra, v telovadnici OŠ Trbovlje gostila drugo tekmo Extra Lige LPI.si. Domačinke so se tokrat pomerile z ekipo Pomurja iz Murske Sobote ter tudi tokrat slavile. Precej izenačena tekma se je končala v prid domačink z rezultatom 49:40. Najboljša strelka domače ekipe je bila Nika Razgoršek, ki je dosegla 15 točk. Ostale strelke so bile Lucija Guzaj, Špela Kosem, Sara Jukič, Manja Slapšak ter Anja Kravogel, ki je dosegla prve točke v dresu ŠD Felix Zasavja. Prvič je za člansko ekipo nastopila 14-letna Ana Žujič.

Čeprav so bile Zasavke skozi celotno tekmo v rahli prednosti, so jim gostje uspešno sledile. Prvo četrtino so domačinke dobile s točko razlike (9:8), ob polčasu pa je bil rezultat 19:15 v prid domačink. Tretja četrtina je bila po številu doseženih točk izenačena. V zadnjih desetih minutah tekme se je prednost  domačink še zvišala. Tekma se je tako končala z razliko devetih točk.

Nova pridobitev ekipe ŠD Felix Zasavje so tudi novi dresi Extra Lige LPI.si, v katerih so na drugi zaporedni tekmi pred domačimi gledalci nastopila dekleta.

TD