Felix Zasavje : Krka 52:51
(18:14, 14:11, 6:15, 14:11)

Sodnika: Adnan Salihović (Braslovče) in Nenad Djurdjević (Polzela)

Felix Zasavje: Lucija Guzaj 23, Špela Kosem 9, Manja Slapšak 7, Sara Jukič 6, Nika Razgoršek 5 in Anja Petelin 2.

Krka:  Ajda Burgar 16, Ema Leskovšek 13, Anja Špoljar 8, Eva Gregorčič 4, Zala Lavrič 4, Nika Koračin 4 in Dora Klobučar 2.

Članska ekipa Felix Zasavje je odigrala svojo prvo tekmo v mednarodni ligi Extra Liga LPI.si. Na domačem parketu je gostila ekipo Krke iz Novega mesta. V zasavski ekipi je v letošnji sezoni kar nekaj sprememb v igralskem kadru. Po dveh letih se je na igrišče vrnila Manja Slapšak, prav tako se je po skoraj 10 letih neigranja aktivirala Anja Kravogel. Prvi ekipi so se priključile tudi mlade igralke Ana Žujič, Mirjam Badnjevič in Teja Vrtačnik.

Tekmo so zasavske košarkarice dobro začele in že uvodno četrtino dobile z rezultatom 18:14. Z dobro igro so nadaljevale vse do konca tretje četrtine, ko so malce popustile ter gostujoči ekipi omočile prednost dveh točk. V zadnji četrtini pa so se domače igralke ponovno zbrale ter na koncu tekme slavile zmago s točko razliko.

Po odigrani prvi četrtini se je klub Felix Zasavje poslovil od dveh igralk, ki sta letos zaključili svojo košarkarsko pot. Niki Lončar in Katji Potisek se je klub zahvalili za skupna leta ter vložen trud, in ju presenetil s skupinsko sliko, katera  jima bo lep spomin na košarkarske dni v klubu.

MB