V prejšnjem prispevku smo predstavili Access telesne procese. Tokrat bomo dodali še nekaj primerov, ko ti v kombinaciji s športno masažo prinašajo zelo dobre rezultate.
Zanino_poletno_razvajanje

Energijski  Face Lift™

To je čudovit in preprost način obnove strukture kože na obrazu. Z njim “pobrišete” sledi staranja, prav tako lahko to tehniko uporabljate za pomlajevanje drugih delov telesa. Izvaja se z neposrednim dotikom na kožo.

S tretmajem oživimo, učvrstimo, pomladimo in prebudimo svoj obraz in telo, zgladimo in nategnemo kožo, zabrišemo sledi staranja, pospešimo obnovo celic na poškodovanih mestih, razbremenimo stres.

Po tretmaju se oseba počuti prerojeno, pomlajeno in sveže. Mnogi so po tretmaju poročali, da je bil to poseben doživljaj v njihovem življenju, zagotavlja tudi več energije, stabilnosti in jasnosti.


access faceliftTretma je profesionalna storitev v mnogih zdraviliščih, wellness centrih in centrih, v katerih izvajajo pomlajevalne kure.

Access Energetic Face Lift je odličen dodatek za vse, ki delajo na področju kozmetike ali so  masažni terapevti. S to storitvijo lahko koristno razširijo svojo ponudbo, namenjeno strankam.

Facelift deluje na energetskem nivoju in tako neguje celotno telo. Telesu omogoča, da se počuti dobro, prijetno, lepo, negovano.

In še povabilo.
V Ljubljani v Dotiku mavrice 19. avgusta pripravljamo delavnico Kreiraj svoje srce in um. Več na povezavi: www.facebook.com/events/1049170718452746/

Vaša ZANA
facebook.com/ZanaPS

zana-access